top of page
WhatsApp Image 2023-04-23 at 20.17_edited.jpg
Program Gratuit | 15-19 ianuarie 2024

Mintea - de la Sabotor la Aliat

Cum poți să ieși de pe "pilotul automat" în care Sabotorii tăi interiori te țin blocat, astfel încât să (re)devii actorul principal în filmul vieții tale.

Testul Sabotorilor pentru a afla care sunt Sabotorii tăi și alătură-te evenimentului de 5 zile pentru a descoperi cum poți să îi contracarezi și să iei decizii înțelepte, fără a mai asculta de ei.

Te-ai săturat să...

 • Consumi multă energie și timp, în mod inutil, rămânând blocată în emoții neplăcute, temeri și overthinking?

 • Tragi de tine până te epuizezi, pentru a face lucrurile "perfect" sau a fi apreciat?

 • Faci lucruri pentru ceilalți și tu să rămâi pe ultimul loc, plin de frustrări acumulate, că nu primești înapoi cât oferi?

 • Tot amâni ce vrei să faci pentru că îti este teamă de necunoscut sau de eșec?

Îți este greu să...

 • Îți identifici emoțiile, nevoile și să comunici eficient cu ceilalți?

 • Îți păstrezi focusul și atenția pe ce îți dorești să faci și să duci la bun sfârșit planurile, pentru că mintea ta fuge în multe direcții?

 • Te oprești din a te critica pe tine însăți și din a crede că nu ești "suficient de bună"?

De ce te Sabotează Mintea?

În mintea fiecărui om (inclusiv a ta), există o luptă pentru un microfon, între două forțe interioare opozante: Sabotorii și Înțeleptul. ​

 

Acest microfon e foarte important, pentru că ceea ce se spune la microfon și mai ales care e ultimul cuvânt la acest microfon, e ceea ce ajungi să faci.

Lupta din creieri - mic cu text - Copy.png

Suntem obișnuiți să funcționăm pe pilotul automat al Sabotorilor, care folosesc drept combustibil temerile, anxietatea, frustrarea, rușinea, vina sau alte emoții neplăcute.

Dacă vrei să afli care sunt Sabotorii tăi cei mai puternici, îți recomand să faci Testul Sabotorilor (durează 5 minute și rezultatele vin pe emailul pe care îl introduci la final)

Indiferent ce se spune la acest microfon, realitatea e că fiecare dintre noi are puterea de a alege cui îi dă microfonul interior și de care replici ascultă. 

Nu am fost învățați cum să folosim la maxim puterile Înțeleptului nostru interior și ani la rând am crezut minciunile Sabotorilor. Dar orice schimbare începe cu un prim pas... conștientizarea.

 

Așa că te aștept să faci primul pas -  descoperi conștient, alături de mine, cum te încurcă acești Sabotori și ce poți face pentru a ieși de sub vraja lor și să dai​ microfonul Înțeleptului, mai des și mai ușor și astfel să fii mai fericit, mai performant și cu relații mai împlinitoare.

Ce vom face împreună?

În cadrul Programului Gratuit "Mintea - de la Sabotor la Aliat", vom discuta despre:

 1. Lupta din Mintea ta - cum să identifici când vorbesc Sabotorii la microfonul interior și când vorbește Înțeleptul. 

 2. Pilotul automat al minții tale și cum poți ieși din acest pilot automat, pentru a avea o viață mai conștientă.

 3. Sabotorii - care sunt aceștia, ce minciuni îți spun și care e impactul lor în viața ta.

 4. Liniștirea Sabotorilor - cum să calmezi Sabotorii, folosind niște exerciții simple de mindfulness, demonstrate științific.

 5. Emoțiile și nevoile tale - ce anume activează acești Sabotori, pentru a rezolva problema de la rădăcină, nu doar a-i ignora când vorbesc la microfon

 6. Redescoperirea Înțeleptului - cum să dai microfonul interior de la Sabotori la Înțelept și să faci față provocărilor vieții, folosind Perspectiva și Puterile Înțeleptului.

 7. Reconectarea la tine însuți - cum să te regăsești pe tine, adevăratul tu, dincolo de toți Sabotori și să afli ce e cu adevărat important pentru tine.

Cum se desfășoară?

​Te poți alătura prin trei pași simpli:

 1. Te înscrii cu adresa de e-mail apăsând pe butonul de mai jos.

 2. Vei primi linkul de acces către grupul de Facebook, unde se va întâmpla magia.

 3. Începând de luni, 15 ianuarie 2024, vom fi împreună live, câte 90 de minute pe zi, de la 7:30, pe grupul de Facebook (dacă e prea devreme pentru tine, sesiunile live vor fi înregistrate și le poți vedea pe parcursul zilei, când ai timp)

Grupul de Facebook este privat și o dată înscris la acesta, vei avea acces la toate resursele din grup până pe 31 ianuarie 2024.

Înscrie-te la Programul Gratuit
"Mintea - de la Sabotor la Aliat"

Știu ce înseamnă să-ți fie greu

Am crescut cu 3 convingeri puternice:

 1. Ceilalți oameni sunt mai importanți decât mine

 2. Trebuie să le fac pe plac celorlalți, să nu îi supăr / deranjez / "comentez".

 3. Valoarea mea, ca om, stă în realizările mele

 

Astfel, am alergat după realizări, încercând să îi fac fericiți pe oameni din jur și astfel sperând că vor vedea că sunt suficient de bună și voi primi și eu iubirea, atenția și aprecierea pe care mi le doream. Dar pe lângă multe activităti și diplome, cel mai mult am adunat multă oboseală, care a început să se manifeste în corp prin boală și epuizare.​

În urmă cu 5 ani, am avut o revelație imensă în cadrul unei meditații ghidate de la cursul de NLP: că deși mă lăudam că mă iubesc foarte mult, în realitate nu îmi eram nici măcar prietenă. Ajunsă acasă, cu lacrimi în ochi, mi-am scris mie o scrisoare, la lumina lumânării și mi-am promis că deși nu știu cum să fiu prietena mea cea mai bună, voi învăța cum să fiu și voi deveni

Și de acolo a început călătoria mea, cu urcușuri și coborâșuri, ca orice evoluție. Începeam să mă redescopăr și să mă împrietenesc cu mine însămi, pas cu pas, dar convingerile limitative nu dispăruseră complet.

DSC_8679.jpg
DSC_8682.jpg

Regăsirea de sine

În urmă cu aproape 2 ani, am ajuns în prag de epuizare - lucram foarte mult, eram implicată în câteva proiecte de voluntariat și statul în casă din pandemie își spunea cuvântul. Acela a fost momentul în care corpul meu a zis "gata, ai nevoie de o pauză".

 

În acea perioadă am intrat în contact cu lumea Sabotorilor și a Înțelepților și am început să practic tehnicile PQ, care m-au ajutat 

 • redescopăr cine sunt, în esența mea, dincolo de sabotori.

 • să liniștesc vocile de la microfonul interior

 • ies de pe pilotul automat al Sabotorilor, alegând conștient ce vreau să fac în viața mea

 • sa am grijă de mine, cu blândețe și empatie, ca apoi, fiind sănătoasă și liniștită, să pot oferi si celorlalți din bucuria și bogăția mea interioară.

 • și poate cel mai important, să iau decizii împăcate și aliniate cu "busola mea interioară" și să îmi fac vocea interioară auzită.

Sunt demnă de iubire și apreciere pentru simplul motiv că exist. Si tu la fel, ești un om minunat, care merită toată iubirea necondiționată din lume, pentru simplul motiv că exiști. 

Cum m-am pregătit?

De când mă știu, am fost fascinată de cum funcționează mintea umană și îmi place să descopăr noutățile în materie de neuroștiință, legate de acest subiect.

De 6 ani de zile am descoperit și practicat Programarea Neuro-Lingvistică, în cadrul cursurilor de NLP PractitionerNLP Master, Coaching cu NLP și Trainer NLP. Acestea m-au ajutat să înțeleg cum putem schimba convingerile limitative și care sunt strategiile pe care le folosim (atât la nivel conștient cât și inconștient) și astfel, să sprijin cu succes oamenii să își găsească propriile răspunsuri, prin meditații ghidate

Trăind pe propria piele schimbările pe care PQ le-a adus în viața mea, am devenit PQ Coach, pentru a ghida oamenii care vor să facă schimbari similare în viața lor. Ca și PQ Coach am fost alături de zeci de persoane, în călătoria lor de la Sabotori la Înțelepți.

Momentan, mă formez în Comunicare Non-Violentă, un instrument foarte util dezvoltării personale, deoarece una din provocările cele mai mari este faptul că ne lipsește vocabularul emoțiilor și al nevoilor, precum și abilitatea de a exersa verbele: a cere / a oferi / a refuza / a primi.

Poza de profil - DSC_8467_edited.jpg

Ce spun cei pe care m-au ales să-i ghidez

"Programul m-a ajutat să mă înțeleg mai bine, să încerc să fiu mai blândă cu mine și să reactionez în anumite situații de stres, cu mai mult calm. O recomand din toată inima pe Nadia si programul ei. Nadia este foarte empatică, foarte implicată în tot ceea ce face și foarte bine documentată."

D. V.

"Maestrul interior apare atunci când sufletul este pregătit, nu eul. Nadia m-a ghidat cu blândețe și compasiune către starea de prezență, facilitându-mi crearea de noi căi neuronale și redescoperirea darurilor si puterilor propriului meu Înțelept."

A.D.M.

"Mi-a plăcul modul “logic” în care au fost prezentate mecanismele inconștiente ale minții și cel mai mult exemplele Nadiei 🥰"

A. M.

"Mi-a placut mult structura aleasă de Nadia pentru prezentarea informatiilor: totul a fost o combinatie ideală de detaliere si de rezumare, fix cât era nevoie."

E. C.

"Multumesc, Nadia, pentru întreaga experiență avută în acest program. Am apreciat mult răbdarea ta, modul holistic de abordare a temelor, dar mai ales exemplele concrete împărtășite. 
Sunt o versiune mai bună a mea, mai atent la propriile nevoi, dar și ale altora de lângă mine."

M.C.

"Călătoria alături de Nadia în programul de Gimnastica Mentală a fost mindset changer. Am identificat nevoile, am descoperit și învățat instrumente de coping, de identificare soluții - fiecare cele mai bune pentru sine. S-a validat convingerea că schimbările nu sunt ușoare, dar căile neuronale se "bătătoresc" în timp.

 

Odată adaptate căile neuronale la noile convingeri, propria natură se așează într-un echilibru statornic pe termen lung. Mulțumesc pentru oportunitate!

 

Recomand acest drum al cunoașterii și învingerii preconcepțiilor din tot sufletul!"

M.M

bottom of page