top of page

Despre mine

Mă numesc Nadia Comanici și mă pasionează programarea - atât a minții umane (folosind NLP-ul si neuroștiința), cât și a calculatoarelor (fiind la bază programator 15 ani).  


NLP Master & Coach

Mintea umană m-a fascinat încă din adolescență și în 2019, am început călătoria prin lumea NLP-ului (Programare Neuro-Lingvistică), cu o formare de NLP Practitioner, care m-a făcut să îmi dau seama cum propria mea minte mă încurca în calea fericirii și reușitelor pe care mi le doream.  

 

Am continuat să studiez și să exersez tehnici NLP, în cadrul formărilor avansate (NLP Master, Coaching cu NLP și NLP Trainer), tehnici pe care le folosesc în cadrul programului de 7 săptămâni de Gimnastică Mentală, pentru a aduce și mai multă valoare celor care parcurg această călătorie sub îndrumarea mea.​

PQ Coach

Ca PQ Coach, susțin orice femeie educată să (re)devină o prioritate în propria sa viață.

Cum?

  • descoperind cine este cu adevărat, dincolo de Sabotorii săi

  • devenind mai conștientă de nevoile sale, emoțiile sale și ascultând mai des de vocea Înțeleptului interior, pentru a acționa cu empatie, curiozitate, inovație, aliniere interioară.

  • înțelegând cum funcționează mintea sa și cum o poate transforma dintr-un dușman în cel mai mare aliat al său.

  • creându-și obiceiuri noi și folositoare, în cadrul programului intens de 7 săptămâni, cu care să rămână pentru restul vieții.

DSC_8682.jpg
DSC_8697.jpg

Trainer

Am o experiență de 10 ani ca trainer, însumând peste 300 de ore de cursuri și workshopuri susținute, atât în cadrul unor companii IT, cât și în cadrul conferințelor IT, fizic și online

  • atât pe subiecte tehnice („Clean Code”, „Design Patterns”, „SOLID Principles”)

  • cât și pe subiecte de soft-skills („Setarea Obiectivelor”, „Managementul Conflictelor”, „Distorsiuni, Omisiuni si Generalizări în IT” , „Cum funcționeză creierul uman”)

Misiunea mea

Cred cu tărie că mintea ta este o mașinărie fantastică, cu foarte multe funcționalități pe care nimeni nu te-a învățat (încă) cum să le folosești la adevăratul lor potențial.

 

E ca și când ai avea un telefon din cea mai nouă generație, și îl folosești doar pentru a suna și a răspunde la apeluri. Fără Internet, fără GPS, fără cameră foto, ci doar pentru apeluri. Câtă irosire de potențial ar fi!

 

Misiunea mea este să educ oamenii ca tine, despre potențialul enorm care stă în mintea lor și astfel, să îi susțin să își (re)descopere esența proprie, pentru a avea o viață împlinită.

DSC_8673.jpg
bottom of page